Maarten Petter, werkplaatschef - vestigingsleider Van't Blik ETTC Heerenveen

Service Partner

Van’t Blik European Truck- & TrailerCare heeft het vertrouwen van veel producenten gekregen om uit naam hiervan de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te mogen voeren.

Als Service Partner zijn wij een onderdeel van een (inter)nationale netwerk van werkplaatsen dat in de branche de reputatie heeft van dé nummer één als het gaat om optimale productondersteuning en service.

Zware bedrijfsvoertuigen worden steeds complexer door de toenemende implementatie van nieuwe elektronische, mechanische en mechatronische technologieën voor de remmen, stabiliteit, automatische transmissie en besturingssystemen. Trucks, trailers en bussen rijden steeds meer in het buitenland en wagenparken worden steeds moderner en opereren internationaler.
Onze medewerkers beschikken over de ervaring en kennis om de juiste productondersteuning en service te kunnen bieden aan een breed scala van zware bedrijfsvoertuigen.
Regelmatig worden de monteurs bijgeschoold om op deze manier altijd op de hoogte te kunnen zijn van de nieuwste ontwikkelingen.
Tevens hebben we de meest geavanceerde apparatuur om de juiste service snel en efficiënt te kunnen bieden.