Periodieke keuringen bij Van't Blik ETTC

Periodieke Keuringen

zoals APK, LPK, ALK en Tacho worden uitgevoerd door Van’t Blik ETTC in Akkrum en Heerenveen.
Gecertificeerd, ervaren en vakbekwaam.

APK keuringen

De jaarlijkse APK (keuring) wordt uitgevoerd met moderne geavanceerde apparatuur waardoor de keuringen snel maar zeer deskundig uitgevoerd worden.

LPK keuringen

Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht.
Voor deskundige keuring, onderhoud en reparaties kunt u terecht bij de vestigingen van Van’t Blik European Truck- & TrailerCare.
Wij zijn aangesloten bij het LPK Keurmerk en de gecertificeerde keurmeesters die de keuring uit kunnen voeren zodat de laadklep na de keuring weer voldoet aan alle eisen die zijn opgenomen in de RAI/FOCWA LPK checklist.

Tacho keuringen

Een tachograaf is verplicht in ieder motorvoertuig boven 3500 kg of een combinatie van bedrijfsvoertuigen boven 3500 kg. U bent verplicht om zo’n tachograaf iedere 2 jaar te laten ijken.  Teamleden van Van’t Blik European Truck- & TrailerCare zijn gecertificeerd voor het ijken van zowel analoge als digitale tachografen.
Beide vestigingen van Van’t Blik European Truck- & TrailerCare beschikken over geavanceerd ijkapparatuur waarmee alle voorkomende merken tachografen kunnen worden geijkt.

ALK (Autolaadkranen) keuringen

Van’t Blik European Truck- & TrailerCare is als dealer van FASSI laadkranen aangesloten bij het Rai-Tuv Autolaadkranen Keurmerk.
Niet alleen voor deskundig advies, onderhoud en reparatie zijn we uw adres. Ook voor de Rai-Tuv autolaadkraan keuring staan we met gecertificeerde keurmeesters klaar voor het keuren van alle merken laadkranen zoals HIAB, FASSI, KENNIS, PALFINGER etc. Een deskundig uitgevoerde Rai-Tuv autolaadkraan keuring geeft u de waarborg dat de bedrijfszekerheid en veiligheid van uw autolaadkraan voldoet aan de normen. Combineer dan ook een onderhoudsbeurt voor uw autolaadkraan met de RAI-TUV veiligheidskeuring voor maximale bedrijfszekerheid en veiligheid voor u en uw medewerkers.